En az 3 karakter gereklidir.

Eğitim ve Araştırma Hizmetleri

  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi (ALMS)
  • Akademik Bilgi Yönetim Sistemi (ABYS)
  • Kütüphane Katalog Tarama Sistemi
  • Öğretim Planları Sistemi
  • e-Staj Sistemi
  • Mezun Bilgi Sistemi
  • Mezun Bilgi Sistemi - Firma Girişi

İdari ve Destek Hizmetleri

  • E-posta ve İletişim Hizmetleri
  • Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
  • İntranet Uygulamaları
    • Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Talep Formu
    • Etkinlik Düzenleme Talep Formu
    • Kitap Satış Merkezi Kitap Talep Formu
    • KİK Hizmet Talep Formu
    • Kütüphane Kitap Talep Formu
    • Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Talep Formu
  • Akıllı Kart Para Yükleme Sistemi
  • Öğrenci Toplulukları Sistemi
  • Halı Saha Rezervasyon Durumu
  • Telefon Rehberi
  • Bilgi Edinme Sistemi
  • Çözüm Hattı

ADIYAMANÜNİVERSİTESİ

ADIYAMANÜNİVERSİTESİ

Bitkisel Hayvansal Üretim

  • Radyo
  • Türkçe
    • Türkçe
  •  
  •  
  • Bölümümüz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Yönetim
  • Programlar
    • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
    • Organik Tarım Programı
    • Seracılık
    • Tarla Bitkileri
  • Kişiler
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Dokümanlar
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Programlar
  • Seracılık

Programlar

  • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
  • Organik Tarım Programı
  • Seracılık
  • Tarla Bitkileri

Seracılık

19.09.2014

 

1.Yıl - Güz Dönemi
Kodu Dersin Adı AKTS T+U/K Z/S
AİİT101 ATATÜRK İLKE VE İNKILAP TARİHİ-I 2 2+0/2 Z
SRC 103 BAHÇE BİTKİLERİNE GİRİŞ 4 3+2/4 Z
SRC 105 GENEL BOTANİK 2 2+0/2 Z
SRC 107 TOPRAK BİLGİSİ 2 2+0/2 Z
SRC 111 TARIMSAL EKOLOJİ 2 2+0/2 Z
SRC 113 GENEL SERACILIK 2 2+0/2 Z
SRC 115 UYGULAMALI SERACILIK I 3 0+4/0 Z
SRC 117 KİMYA 2 2+0/2 Z
TD 101 TÜRK DİLİ I 2 2+0/2 Z
YD 101 YABANCI DİL I 3 3+0/3 Z
SRC 109 İKLİM BİLGİSİ 3 2+0/2 S
SRC 119 BİLGİSAYAR 3 2+1/3 S
Toplam Kredi : 26
1.Yıl - Bahar Dönemi
Kodu Dersin Adı AKTS T+U/K Z/S
AİİT 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II 2 2+0/2 Z
SER 104 TARIM EKONOMİSİ 2 2+0/2 Z
SER 108 GENEL SEBZECİLİK 4 3+0/3 Z
SER 110 BİTKİ FİZYOLOJİSİ 3 3+0/3 Z
SER 112 BİTKİ BESLEME 2 2+0/2 Z
SER 114 UYGULAMALI SERACILIK 2 3 0+4/2 Z
SER 116 BİTKİ KORUMA 3 2+2/3 Z
TD 102 TÜRK DİLİ II 2 2+0/2 Z
SER 106 SERA YAPIM TEKNİĞİ 3 2+0/2 S
SER 118 ORGANİK TARIM 3 2+0/2 S
Toplam Kredi : 23
2.Yıl - Güz Dönemi
Kodu Dersin Adı AKTS T+U/K Z/S
SER 203 SERALARDA SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ-I 4 3+2/4 Z
SER 205 SERALARDA SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ 4 2+0/2 Z
SER 207 UYGULAMALI SERACILIK-3 3 0+4/2 Z
SER 209 TOPRAKSIZ TARIM 2 3+0/3 Z
SER 211 TOPRAKSIZ TARIMDA GÜBRELEME 3 2+0/2 Z
SER 215 SEBZE HASTALIK VE ZARARLARI 4 3+0/3 Z
ST 201 STAJ-I 4 0+0/0 Z
SER 201 TARIMSAL YAYIM VE HABERLEŞME 3 2+0/2 S
SER 213 MEYVE SEBZE DEĞERLENDİRİLMESİ 3 3+0/3 Z
SER 217 YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA 3 2+0/2 S
Toplam Kredi : 23
2.Yıl - Bahar Dönemi
Kodu Dersin Adı AKTS T+U/K Z/S
SER 202 SERALARDA SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ-II 5 3+2/4 Z
SER 204 UYGULAMALI SERACILIK 4 3 0+4/2 Z
SER 206 SERALARDA GÜBRELEME 3 2+0/2 Z
SER 210 TOPRAKSIZ TARIMDA BİTKİSEL ÜRETİM 4 3+0/3 Z
SER 212 SERALARDA SULAMA VE DRENAJ 4 2+0/2 Z
SER 216 BİTİRME ÖDEVİ 2 0+2/0 Z
ST 202 STAJ-II 4 0+0/0 Z
Toplam Kredi : 13
  • ADYÜ
    • Bir Bakışta ADYÜ
    • Kurumsal Kimlik
    • Üst Yönetim
    • Yöneticiler
    • Birimler
    • Hizmetler
    • Yayınlar
    • Belgeler
  • Birimler
    • Eğitim Birimleri
    • Araştırma Birimleri
    • İdari Birimler
    • Enstitüler
    • Fakülteler
    • Yüksekokullar
    • Meslek Yüksekokulları
    • Araştırma Merkezleri
  • Kısayollar
    • Akademik Takvim
    • Kalite Kayıtları
    • Mevzuat
    • Çevrimiçi Hizmetler
    • Yemek Menüsü
    • ADYÜ FM
    • ADYÜ Hastane
    • Adıyaman Tanıtım
  • İrtibat
    • İletişim Bilgileri
    • Ulaşım Bilgileri
    • Sosyal Medya
    • Birim Rehberi
    • Görevli Rehberi
    • Kişi Rehberi
    • Bilgi Edinme
    • Çözüm Hattı
©2006-2021 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - Gizlilik Politikası